Wat klanten zeggen over GFDS,…

De Meander

Geachte,

Sinds 2005 gebruiken we bij de Meander maaltijd- en linnenservice de vloeistof gekoelde portioneerapparatuur in combinatie met de GFDS koelapparatuur. GFDS heeft samen met Meander een aantal speciale producten ontwikkeld en geproduceerd hiertoe kunnen gerekend worden : inrijd korven lowerators, inrijd dessert wagens, en een 3 snaren band van 10 meter.

Behoudens een enkele kleinigheid functioneert het systeem naar volle tevredenheid en is zeer betrouwbaar( lage exploitatie kosten).
De service is goed, snel en deskundig.

Dagelijks worden met deze apparatuur in de centrale keuken van de Meander 1.500 maaltijden geportioneerd ten behoeve van de ouderenzorg in Eindhoven en omgeving.

Betrouwbare en goed te reinigen apparatuur is voor ons een must.

Wim Deeben Operationeel manager, Meander maaltijd- en linnenservice

AZ St Jan

Geachte,

Bij dezer bevestig ik dat de firma GFDS sedert 2012 een van de leveranciers is van keukenmateriaal, meer bepaald onze distributie band.

Onze distributie band is de grootste in zijn soort. Dagelijks distribueren we ongeveer 2250 dienbladen over 3 maaltijdgebeurens.

Deze distributieband werkt zeer stabiel. Eenmalig zijn er problemen geweest, maar deze werden zo snel mogelijk afgehandeld.

Het directe contact met de zaakvoerder, zonder tussenpersonen, zorgt voor een vlotte samenwerking en indien nodig voor snelle interventies.

Aarzel niet mij te contacteren indien u verdere vragen hebt.

Met vriendelijke groeten,

Marc Demeulemeester,

Leidinggevend functionaris voeding

AZ St.Jan AV Brugge – Oostende
Tel. + 32 050 45 31 24
marc.demeulemeester@azsintjan.be
www.azsintjan.be

Marc Demeulemeester Leidinggevend functionaris voeding, AZ Sint Jan, Brugge